АВИО – КАМП – 2024

Авио кампови представлјају изузетно узбудљиву прилику за заљубљенике у авијацују, да прошире своја знања и вештине. Драги пилоти, није важно да ли сте ловци на прелет или желите да одрадите тренинг кампове, код нас свако добија оно што жели. Уз наше моћно витло или аерозапрегу по договору, свако може да лети по својој жељи.

Школска једрилица Бланик Л-13 и К-8 за оне који желе обуку или скуплање налета за прелазак на пластику, преобуку за витло или аеро запрегу Вам је на располагању уз обавезно присуство инструктора. За оне који су у тренажи, на располагању је једрилице ДГ 100. Такође и наша ТМГ једрилица Фалке -СФ25 је на располагању свим пилотима који скупљају налет. Рачунар и бесплатни Wi-Fi су доступни у простору за седење и планирање лета.

Одмах поред нашег хангара имамо веома леп простор за камповање где можете доћи са шатором или камп-кућицом. Такође ту су и две спаваоне са 10 кревета. Након успешног летачког дана, или првог самосталног лета, наш наткривени део за седење са простором за роштиљ нуди најбољу прилику да ово прославите на прави начин… Наравно, ово је идеално и за доручак и ручак. Кухиња, сала за брифинг купатило су такође део простора који можете користити.

Авио камп је изузетна прилика за младе ентузијасте да открију свет авијације, стекну незаборавна искуства. Један од кључних елемената авио кампа је тимски рад, где учесници сарађују на задацима који подстичу развој вештина комуникације и решавања проблема.

Наша прелепа околина осим летења, нуди и бројне могућности за излете, разгледање, планинарење и пливање. За оне који не лете а дошли су са Вама имамо богату туристичку понуду Ваљева и околине.

Зависи од тога шта желите да посетите и шта Вас занима. Обилазак споменика културе, музеја и пешачка зона у граду. Околина Ваљева нуди бањски туризам (Бања Врујци), верски туризам ( манастири Лелић, Ћелије, Пустиња и Јовања), планински туризам Дивчибаре, Медведник и Повлен. Клисура реке Градац Вам може пружити лепо освежење током летњих дана.

Туристичка организација Ваљево

Аеродром се налази на 147 м надморске висине и има локацију од 441750.59N 0200051.72E и 441754.80N 0200143.50E правци полетања и слетања су 08 и 26. Травната писта има дужину од 1150 м

Веома смо отворени за нове идеје. Биће нам драго да вам пожелимо добродошлицу било када током сезоне. Ако имате додатних питања на која желите одговор, не оклевајте да нас контактирате!

Да ли смо изазвали ваше интересовање?